13 Ekim 2008 Pazartesi

Öğrenci Nüfus Bilgileri

Öğrenci dosya bilgilerinin altında bulunan bir başka sekmede öğrenci nüfus bilgileridir.Bu sekmeye tıklandığında bu alanda sadece siyah ile yazılar yerler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.Kırmızı alanları değiştirme yetkiniz yok.
Kayıt No: Bu alana öğrencinin nüfus cüzdanına ait kayıt numarası girilir.
Veriliş tarihi:Öğrencinin nüfus cüzdanını aldığı tarih.
Kan Grubu:Öğrencinin kan grubu bilgisi.
Din:öğrencinin dini.
Bu alanları doldurduktan sonra disket işaretine tıklayarak e okul sitemine bilgileri kaydedebilirsiniz.

10 Ekim 2008 Cuma

E Okul Hakkında Sorularınız

Şimdiye kadar sitemizde E Okul hakkında bir çok konu hakkında size yardımcı olmaya çalıştık.Resimli ve yazılı anlatımlarla E Okul sistemini öğretmen,veli ve öğrencilere anlatan yazılar yazdık.
Bunların dışında E Okul hakkında merak ettiğiniz sormak istediğiniz konular varsa bu konuya ve diğer konulara yorum yaparak bize iletebilirsiniz.Sorularınız en geç 2 gün içersinde cevaplanacaktır.

2 Ekim 2008 Perşembe

E Öğrenim Kabul Edildi

Sakarya Üniversitesinin hazırladığı proje YÖK tarafından kabul edildi.Proje kapsamında ek öğrenci alınması planlanıyor.Eğitim şu şekilde gerşekleştirilecek; Derslerin %30 u cuma ve cumartesi günleri sınıf ortamında yapılacak.yani %30 u örgün öğretim şeklinde gerçekleştirilecek.Geriye kalan kısım ise ek derler ile internet üzerinden verilecek.Bu şekilde öğrenciler kampus hayatınıda yaşamış olacak.
Bu proje kapsamında ÖSS ek yerleştirme ile 50 şer kişilik kontenjenlar açılacak.
Yıllık ücret ise 1000 YTL olacak.